help, udf and bin satellite list input not working

About OPENBOX V8S pictures, software, upgrades, tutorials, any technology and the use of the problem
Post Reply
kurtderzweite
Posts: 2
Joined: Sun Jun 17, 2018 2:17 pm

help, udf and bin satellite list input not working

Post by kurtderzweite » Tue Jun 19, 2018 11:35 pm

In my new V8S there is only half the American satellites shown. I found a listing of satellites as .udf and .bin files. I can not load them. .udf says not enough memori, It don't take the .bin file. I use USB and ali edit on rs232.
Need 30W to 139w.
Please help

User avatar
Engineer01
Posts: 451
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: help, udf and bin satellite list input not working

Post by Engineer01 » Thu Jun 21, 2018 1:42 am

kurtderzweite wrote:
Tue Jun 19, 2018 11:35 pm
In my new V8S there is only half the American satellites shown. I found a listing of satellites as .udf and .bin files. I can not load them. .udf says not enough memori, It don't take the .bin file. I use USB and ali edit on rs232.
Need 30W to 139w.
Please help
hi,friend.
You can add them through the remote.

kurtderzweite
Posts: 2
Joined: Sun Jun 17, 2018 2:17 pm

Re: help, udf and bin satellite list input not working

Post by kurtderzweite » Fri Jun 29, 2018 12:32 am

HELLO Friend, You telling me I have to put over 70 Satellites in manual.

User avatar
Engineer01
Posts: 451
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: help, udf and bin satellite list input not working

Post by Engineer01 » Fri Jun 29, 2018 4:25 pm

kurtderzweite wrote:
Fri Jun 29, 2018 12:32 am
HELLO Friend, You telling me I have to put over 70 Satellites in manual.
hi,friend.
You can upgrade the firmware.
thanks.
OPENBOX V8S America satellite date61.5 W--139 W.rar
(63.89 KiB) Downloaded 90 times

Post Reply