Open box v8 sound no image

About OPENBOX V8S pictures, software, upgrades, tutorials, any technology and the use of the problem
Post Reply
Luis1910
Posts: 1
Joined: Sat Oct 27, 2018 10:32 am

Open box v8 sound no image

Post by Luis1910 » Sat Oct 27, 2018 10:37 am

Hi I got an open box v8 with Portugues channels but in last few weeks some of the channels only got sound no image, and now even the portugueses 4 main channels free say to turn the box of for 10 seconds and reconnect do to a actualisation of the channels. Can anyone help me please.

Thanks
Luis1910

User avatar
Engineer01
Posts: 402
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by Engineer01 » Thu Nov 01, 2018 5:34 am

hi,friend.
Are these channels H.265?
thanks.

mvision
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2017 10:29 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by mvision » Mon Nov 05, 2018 8:46 pm

Hi,
These channels are not H.265. The issue are on TP 12360 and 12437.
12437.00 H 117 Europe DVB-S2 8PSK 27500 3/4 TV Cabo Satelite, 59.9 Mb/s
12360.00 H 115 Europe DVB-S2 8PSK 27500 3/4 TV Cabo Satelite, 60.5 Mb/s

mvision
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2017 10:29 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by mvision » Fri Nov 16, 2018 3:17 pm

Hi,

Are you working on the firmware issue to solve the problem?

meskiokas
Posts: 1
Joined: Mon Jan 21, 2019 7:19 pm

Re: Open box v8 sound no image

Post by meskiokas » Mon Jan 21, 2019 7:24 pm

I have exactly the same problem.
I get no picture on random h.264 channels on 36.6east. And by random really mean random.
At one zap the same channel could have picture but not at another.
Same happens regardless if a channel is SD or HD quality.

Using the most recent FW released on 2018 10 20

User avatar
Engineer01
Posts: 402
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by Engineer01 » Fri Jan 25, 2019 4:19 am

It is possible that he is a broadcast channel.

mvision
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2017 10:29 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by mvision » Sat Feb 16, 2019 9:06 am

It's a firmware issue. Enigma2 boxes work fine.

mvision
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2017 10:29 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by mvision » Mon Feb 18, 2019 9:25 am

I've just updated my V8S with latest firmware from SOLOVOX, all channels are working, however, it has the message "No Auth" over the image. The issue now is how to remove this message.

satneo
Posts: 3
Joined: Fri Feb 15, 2019 5:45 pm

Re: Open box v8 sound no image

Post by satneo » Mon Feb 18, 2019 12:29 pm

Some guy launched that firmware now he wants Money to remove that. He will send a key.
I think that is not correct. skybox and openbox manufacturers should look in to these

quinhentas28
Posts: 1
Joined: Tue Feb 26, 2019 10:44 am

Re: Open box v8 sound no image

Post by quinhentas28 » Tue Feb 26, 2019 10:48 am

Luis1910 wrote:
Sat Oct 27, 2018 10:37 am
Hi I got an open box v8 with Portugues channels but in last few weeks some of the channels only got sound no image, and now even the portugueses 4 main channels free say to turn the box of for 10 seconds and reconnect do to a actualisation of the channels. Can anyone help me please.

Thanks
Luis1910
bom dia!! conseguiu resolver o problema da openbox?

Post Reply