iBRAVEBOX F10S Firmware 03/10/2019

About F10S pictures, software, upgrades, tutorials, any technology and the use of the problem
Mick44
Posts: 6
Joined: Tue Oct 02, 2018 1:12 am

Re: iBRAVEBOX F10S Firmware 09/03/2018

Post by Mick44 » Tue Oct 09, 2018 3:02 am

Still no luck
I have to put in http://145. And it ends.81:8080
No port number I have tried 80 8080 8181 0
I have put in user password
What needs to change to get it to work

User avatar
Engineer01
Posts: 512
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:09 am

Re: iBRAVEBOX F10S Firmware 09/03/2018

Post by Engineer01 » Thu Oct 11, 2018 3:20 am

Mick44 wrote:
Tue Oct 09, 2018 3:02 am
Still no luck
I have to put in http://145. And it ends.81:8080
No port number I have tried 80 8080 8181 0
I have put in user password
What needs to change to get it to work
can you pm your server to me ?
i will check it .
thanks.

Mick44
Posts: 6
Joined: Tue Oct 02, 2018 1:12 am

Re: iBRAVEBOX F10S Firmware 09/03/2018

Post by Mick44 » Thu Oct 11, 2018 5:14 pm

Pm sent to you with 24 hrs test
Thanks for any help

Mick44
Posts: 6
Joined: Tue Oct 02, 2018 1:12 am

Re: iBRAVEBOX F10S Firmware 09/03/2018

Post by Mick44 » Fri Oct 12, 2018 2:14 pm

Working now don't add the :8080 don't put in http
port was 8080 for this one
Got help from supplier

Mick44
Posts: 6
Joined: Tue Oct 02, 2018 1:12 am

Re: iBRAVEBOX F10S Firmware 09/03/2018

Post by Mick44 » Tue Oct 23, 2018 10:01 am

Box needs updating software iptv keeps cutting out

TasosGreece
Posts: 2
Joined: Sat Jul 25, 2020 9:23 pm

Re: iBRAVEBOX F10S Firmware 03/10/2019

Post by TasosGreece » Sat Jul 25, 2020 9:30 pm

Problem with iBRAVEBOX F10S
hello my friends
please, i need your help, i have ibravebox f10s, after update to latest version Firmware iBRAVEBOX_F10S_20190103_3526HD_Twin Tuner_H.265, the device show always dish bad signal cant see satellite channels.
1.. Front button key does not work anymore i.e receiver can only be operated from the remote.
2.. Reciever display is not showing the time in standby as now is completely turned OFF.
3.. There is no in the menu, upgrade from usb.
4.. In the receiver information you enter the name of a completely different model, ASTURSAT 2.0
and resetting to factory settings does not fix anything and does not restore normal receiver operation.

Thanks in advance do, you have any solution for this problem, only with network update new version Firmware.
waiting your reply!

Post Reply